Årsmöte i KÅS!

Nu är det dax att starta upp SÅS systerförening KÅS, Katrineholms Ånglokssällskap i Katrineholms lokstall. KÅS kommer nu att bli den förening som tar över SÅS verksamhet i lokstallet, men som vi kommer att arbeta parallellt med och genomföra våra resor tillsammans med. KÅS kommer att förfoga över en del av SÅS fordon, sköta reparationer, drift och underhåll samt hålla lokstallet levande. Innan verksamheten drar igång på allvar så kommer det nu att hållas ett årsmöte för att starta upp verksamheten. Lördagen den 8 februari klockan 14.00 så kommer årsmötet att hållas på ”Perrongen” vid lokstallet, hjärtligt välkomna!. Läs mer här: KÅS Katrineholm

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s