Vi närmar oss årsmötet

Vi har ju för närvarande inga resor färdiga för 2023 men under ytan så händer det saker i SÅS. Verksamheten fortgår alltjämt och en del i verksamheten är att kalla till ett årsmöte för SÅS medlemmar. 2023 års årsmöte kommer att hållas onsdagen den 29 mars 19.00 i Västberga. På årets årsmöte så ska en Ordförande, Sekreterare och två Ledamöter väljas, men även Revisor, Revisorssuppleant och en valberedning samt lite andra förtroendeposter. Man får även ta del av en verksamhetsberättelse och en kassarapport för det gångna året. Mötet hålls i SÅS klubbvagn F5 på vårat uppställningsområde i Västberga. Adressen är Vretensborgsvägen 13, till höger om huset och genom den lilla grinden, sen rakt över gården. För att få rösta på årsmötet så krävs det att du har betalat din medlemsavgift. Motioner till mötet ska vara styrelsen tillhanda senast 14 dagar före mötet. Vi kommer även att informera om verksamheten och hur trafikåret 2023 ser ut. Under mötet så bjuder vi på kaffe med tilltugg och i mån av tid så blir det film eller bildvisning efter mötet. Naturligtvis så håller du dig hemma om du visar tecken på t.ex. förkylning och på mötet håller vi så pass stora avstånd som det går, smittotiderna är ännu inte över. Välkomna!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s