Hyr ett tåg

jarna     SNJ-jul-111205--(2)

SÅS har för närvarande ingen möjlighet att hyra ut tåget på grund av att vi just nu har som målsättning att klara av våra öppna resor. Vi har viss brist på den behöriga personal som behövs till varje trafiktillfälle och koncentrerar därför just nu tillgänglig personal till den allmänna trafiken. Det går dock bra att lämna en intresseanmälan.

Föreningen ordnar under hela året charterevenemang åt företag, föreningar och privatpersoner. I trävagnar från början på 1900-talet, med öppna plattformar finns plats för upp till 150 sittande och önskas måltider ombord så kan vi erbjuda 135 sittplatser vid bord. Som dragkraft används naturligtvis äkta ånglok eller om årstiden på grund av torka inte medger ånglok så kan resan genomföras med något av våra stora dieselloket från 50-talet. Bilder på lok och vagnar hittar ni under ”Våra fordon”. 

Arrangemang kan i princip ske vart som helst där det finns normalspår inom en 20 milsradie från Stockholm. Vi kan skräddarsy arrangemanget efter era önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera resmål och vilka möjligheter som finns i form av mat, dryck och servering under gång eller vid ett uppehåll. Vi kan även åta oss att anordna olika evenemang vid sidan av tåget och även ordna fram bussar eller båtar för anslutning till/från tåget.

Skicka ett enkelt e-brev till föreningen och berätta lite kort om ert resbehov, så skickar vi ett förslag och en offert. Vår målsättning är att se till så att Ni blir nöjda !
Föreningen är också öppen för besök. SÅS verksamhet är förlagd till Västberga industriområde strax söder om Stockholm, kontakta oss om Ni är intresserade av att komma på besök så ska vi bjuda på en guidad rundvisning bland våra 7 ånglok, 6 motorlok och 40-talet intressanta vagnar.
Kontakta någon i styrelsen för mer information, eller till vår telefon 08-190461 som är bemannad tisdagar 18-22.00, övrig tid: telefonsvarare.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s