Hyr ett tåg

jarna
Föreningen ordnar under hela året charterevenemang åt företag, föreningar och privatpersoner. I trävagnar från början på 1900-talet, med öppna plattformar finns plats för upp till 150 sittande och önskas måltider ombord så kan vi erbjuda 135 sittplatser vid bord. Som dragkraft används naturligtvis äkta ånglok eller om årstiden på grund av torka inte medger ånglok så kan resan genomföras med något av våra stora dieselloket från 50-talet. Bilder på lok och vagnar hittar ni under ”Våra fordon”.
Arrangemang kan i princip ske vart som helst där det finns normalspår i omring en 20 milsradie från Stockholm. Vi kan skräddarsy arrangemanget efter era önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera resmål och vilka möjligheter som finns i form av mat, dryck och servering under gång eller vid ett uppehåll.
Skicka ett enkelt mail till föreningen och berätta lite kort om ert resbehov, så skickar vi ett förslag och en offert.

Vår målsättning är att se till så att ni blir nöjda !

Mail- och postadresser samt annan information hittar ni här: Info om SÅS

4 kommentarer till Hyr ett tåg

 1. Cristofer joel skriver:

  Hej blir inga resa till södertälje i våren eller?

  Gilla

  • SÅS skriver:

   Vi vet inte om du har missat det, men sedan två år pågår en pandemi i världen som även påverkar SÅS resor. Folkhälsomyndigheten och Regeringen har satt upp restriktioner som gör att man inte tillåter evenemang med större folksamlingar, typ våra resor. Samtidigt så vill vi i SÅS inte skapa tillfällen där smittan sprids vidare, genom att vi tar vårat ansvar. Så på din fråga svarar vi att vi inte vet när vi kommer att köra nästa gång och kan därför inte planera några resor, innan restriktionerna hävs. Det här har vi tydligt talat om i inlägg på både hemsidan och på vår Facebooksida, men vi kommer att meddela i god tid när vi kan och ska köra nästa gång, men troligen inte under den här våren.
   /Webbmastern

   Gilla

 2. cristofer joel skriver:

  hej jag undrar om ni har en ånglok som ni inte använder eller tänka på att sälja den till en annan förening som skulle kunna var intresserade?

  Gilla

  • SÅS skriver:

   Hej Cristofer,
   Svaret är ganska enkelt; nej tyvärr. Alla lok som SÅS har är lok som vi använder eller har planer för att använda. Vår förening köpte sitt första lok 1974 och vi har köpt de lok som vår förening är i behov av. Vi har tidigare sålt några ånglok som vi inte hade behov av, men de som är kvar kommer vi att behålla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s