Vi har kört en ångtågscharter!

Lördagen den 30 oktober så var vi ute och tuffade på en beställningstur, från Stockholm C till Märsta där resenärerna klev av för att fortsätta sin kväll. Det är några år sedan vi sist körde från Stockholm C, men trots det så kändes det bekant. Resan påbörjades i Västberga med tomtåg till Älvsjö Godsbangård till Stockholm C och efter att ha släppt av resenärerna så blev det tomtåg tillbaka samma väg.

Det här var samtidigt en bra provkörning då vi nu åter ska komma igång med våra utfärdståg och allt fungerade som planerat, så nu är vi redo för kommande evenemang. Resenärerna på den här turen var lite udda till klädseln, vilket berodde på det tema som det beställande företaget hade och turen gick under namnet ”Sir Roger Express”

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi har kört en ångtågscharter!

 1. Kent Hult skriver:

  Härliga bilder, men som gammal pressfotograf och boende i Brohuset, ser jag en makalös bild på eran skönhet ångande över bron………
  När händer det nästa ?
  Självklart kommer ni att få tillgång till den eventuella bilden…….
  Hälsar
  Kent

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s