Vår nya hemsida sjösätts

Efter att ha använt samma gamla hemsida de närmaste 15 åren så har vi nu flyttat över till en ny plattform som är bättre anpassad till moderna datorer och smarttelefoner. Med den här nya sidan så har du fler möjligheter att påverka innehållet som läsare men även att sidans struktur har blivit mer lättanvänd för den som vill veta mer om SÅS. Den version som du idag ser kommer att ändras lite under vintern 2014-15 då vi efterhand kommer att lägga till mer här. Som det är just nu så kan du fortfarande välja att se vår gamla hemsida, som vi dock slutat att uppdatera, som innehåller allt vi publicerat fram till den 27 oktober 2014. Därefter så hittar du allt på den här sidan som under våren 2015 blir den nya huvudhemsidan.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s