Nu är det dax för Julmarknadsresan!

SONY DSC

Nu i helgen är det då dags för årets Julmarknadsresa till Skärgårdsjulmarknaden i Nynäshamn. Loket är under tryck och vagnarna står på ångvärme beredda att ta emot er resenärer på en resa förr i tiden! Du ska väl med? Mer om resan kan ni läsa på vår sida ”Resor & Evenemang

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är det dax för Julmarknadsresan!

 1. Magnus Hammargren skriver:

  Hej jag tycker om er fina gamla vagnar jag ger en 5 pöäng. En vagn somni hade på en resa till Nässjö när kopplar ni på den vagnen nästa gång? Och vilken helg är det resa mellan Katrineholm- Vinåker? Plus eller Bankgiro vill jag. Hur mycket kostar ett medlemsskap? Hälsningar Magnus Kan man se den fina vagnen med röda galonsäten någonstans?😊😊😊

  Gilla

  • Webbmaster skriver:

   Hej Magnus,
   Jag ska försöka svara på dina frågor. Tack för 5 poäng, inte dåligt! Du skriver om en vagn vi hade med till Nässjö och det vet jag tyvärr inte vad det är för vagn du menar. Vi har inte kört till Nässjö sedan 90-talet så det måsta vara någon annan förening som kört den resan. Trafiken i Katrineholm, alltså Katrineholm – Vingåker och Katrineholm – Flen, kommer vi att köra i september, något datum är ännu inte klart men håll koll på vår sida då det snart kommer information. Det kostar 150:-/år att vara medlem i SÅS och du betalar in på plusgirokonto 83 53 68-2.
   Den fina vagnen med röda galonsäten tillhör Nynäshamns Järnvägsmuseum och kan ses i Nynäsgård. Gå in på deras hemsida så får du veta när de har öppet, http://www.njm.nu

   //Webbmaster

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s