Luciaresa avslutade säsongen

sas-lucia-2016-publ-topp-25

Då har vi klarat av årets sista resa genom att köra Luciaresor lördagen den 10 och söndagen den 11 december. Vintern bjöd på en del snöfall och lite kyla under helgen, något som passade bra då man satt inne i ånguppvärmda vagnar och drack varmt kaffe. Tyvärr så var det väl inte det fotoväder man kunde önska sig med snöfall som störde utsikten, men kör man i december så får man räkna med det och många bilder togs på ångtåget i vinterskrud. Även den här trafikhelgen gick enligt planerna och allt flöt på med rutinerad personal i form av våra aktiva och duktiga medlemmar. Vi hade drygt 250 personer som reste med på de två turerna, som då alltså är slutet för vår trafiksäsong 2016 och vi tittar nu mot trafikåret 2017. Ett stort tack till alla trevliga resenärer som vekade njuta av resan, vilket är den bästa belöningen man kan få som ideellt arbetande medlem i SÅS. Det är ju därför som vi håller på med den här hobbyn!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s