Till minne av Jan-Erik

SONY DSCDet är med stor sorg och tomhet vi tar mot beskedet att Jan-Erik Nilsson lämnat oss. Jan-Erik var under många år verksam i stallet i Katrineholm och en av de som lade grunden till att SÅS har sin verksamhet även där. Jan-Erik satt med i SÅS styrelse under många år och var vår kontaktman i Katrineholm och den som höll i kommunikationen med Katrineholms Kommun. Vi som fick äran att lära känna Jan-Erik, möttes av en varm entusiast som brann för sin hobby och som alltid bar på en smittsam positivitet. Vi har under en lång tid följt Jan-Eriks sjukdom och hållit tummarna för att den här mannen skulle få fortsätta sprida sin värme och energi ännu ett tag, men istället så fick vi nu beskedet att han stilla somnat in, sörjd och saknad av många. Vi kommer att minnas Jan-Erik och följa hans intention till ett kulturellt lokstall med äkta ånglok, precis som det ska vara i ett lokstall, och även hans vilja att visa upp ånglok och vagnar i resor med utgång från just Katrineholm. Värmen, positiviteten, energin och dina visioner kommer vi att förvalta och ta med oss vidare in i framtiden. Vila i frid Jan-Erik.

Vännerna i SÅS, SÅS Styrelse, SÅS Redaktion

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Till minne av Jan-Erik

  1. Kicki Nilsson skriver:

    Så fint skrivet om vår kära Jan-Erik. Det värmer. Tack för ert deltagande! Kicki och familjen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s