Vi har kört höstresa!

SONY DSCSå har vi då klarat av årets höstresa. Höstresan bjöd på bra väder och nästa fulla tåg båda dagarna och där hittade vi både nya ansikten men även gamla bekanta. Vårat trafiklok S1 1921 hade ju i sista stund fått ett lager utbytt och det fanns viss spänning hos personalen om det skulle fungera som det var tänkt, men här fanns det inget att anmärka på och loket är nu redo även för kommande resor. Vi ber att få tacka våra trogna resenärer för att ni kom med på höstresan och vi vill samtidigt passa på att tacka SÅS medlemmar som slitit för att resan skulle bli så bra som möjligt. Vi har dock en stor rutin på de här resorna och allt förflöt på bästa tänkbara sätt. Nu väntar vi in vintern och bjuder även detta år på Luciatågsresa 9-10 december med äkta Lucia, lussebullar och ångvärme. Mer information kommer här längre fram i höst.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s