Årsmötet 2018 avklarat

Den 28/3 så hade SÅS sitt 44:de årsmöte och som samlade ungefär samma antal deltagare som brukligt är. Verksamhetsberättelse och ekonomin gicks igenom och slutade med att styrelsen åter fick ansvarsfrihet. Beträffande valet till de olika posterna så blev det oförändrat, de poster som stod för val kom att innehålla samma personer som före mötet, de har alltså gjort ett gott jobb och få fortsätta ytterligare en 2-årsperiod. Det som tog längst tid att avhandla var ett ganska rejält stadgeändringsförslag som de ändrades i under mötet. De ändringarna som klubbades på mötet kräver nu ett ytterligare möte för att kunna börja gälla, vi får anledning att återkomma med dessa så fort SÅS sekreterare har renskrivit sin anteckningar. Mötet vart muntert och styrelsen informerade om hur trafikåret 2018 kommer att se ut och hur det går med den tillståndsansökan som det nu har arbetats med i ett år. SÅS kommer nu i vår att få en revision och sedan ska den nya ansökan in för ett utlåtande och så småningom ge oss möjlighet att fortsätta med våra resor. Det hela handlar i princip om att vårt regelverk nu anpassas efter hela EU:s järnvägsregler, något som egentligen inte påverkar oss men som myndigheterna i Sverige kräver. Även denna punkt får vi återkomma till. Mötet avslutades med fika och tilltugg samt gamla sköna VHS-filmer från tidiga verksamhetsår.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s