Årets första resa avklarad!

Så har vi då startat upp årets ångtågssäsong genom att köra ännu en lyckad trafikhelg mellan Liljeholmen och Södertälje. Tågen fylldes som vanligt av en massa trevliga resenärer som fick uppleva en resa förr i tiden, antingen från insidan av vagnarna eller ute på plattformarna med vind i håret och koldoft. Vi har ju kört den här modellen av resa under några år och det är alltid lika populärt. Vår personal, som arbetar ideellt, har en bra rutin som får alla bitar att falla på plats, trots att det i sista minuten kan vara svårt att fylla alla arbetsuppgifter. Vi tummar dock inte på säkerheten utan allt ska gå till enligt regelboken, vilket vi lyckades med även denna gång. Ett stort tack till alla resenärer och SÅS medlemmar för den här gången, mot hösten är det dax för nästa trafikhelg på den här sträckan och vi tillönskar alla en fin sommar!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Årets första resa avklarad!

  1. Marian Blacharski skriver:

    Och en jätte fin resa var det också. Vädret var fantastiskt och service otrolig. Tackar SÅS.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s