Nytt år nya tag!

Här kommer ett meddelande från SÅS styrelse:

Hej alla ångloksälskare,
Vi i Stockholms Ånglokssällskap, SÅS, önskar er en God Fortsättning på det nya året. Vi fortsätter att arbeta i Västberga och Katrineholm för att hålla igång och bevara föreningens historiska järnvägsmateriel. Coronasmittan gör för närvarande att vi inte kan genomföra några körningar för allmänheten med vårat utfärdståg. Vi hoppas att virusvaccineringen skall hjälpa till så att smittläget blir bättre så vi kan köra ångloksdragna utfärdståg till våren eller hösten igen.
Detta avbräck i körningarna gör att vår ekonomi börjar bli starkt ansträngd, då det fortsätter att komma räkningar trots att vi inte kör. SÅS har inga bidrag till verksamheten och lever på medlemsavgifter och inkomster från våra körningar. Därför kommer vi med följande önskning; – Vi hoppas att det finns medlemmar eller andra som vill hjälpa vår verksamhet och som kan skänka oss ett bidrag i dessa svåra tider. Vi vill fortsätta vår resa att bevara en del av Sveriges järnvägshistoria, en resa som påbörjades 1974, en resa som vi vill dela med er och låta er följa med på, en resa förr i tiden i nutid.
Vi ta tacksamt mot bidrag, stora som små, på SWISH med nummer 123 628 1034.
Medlemmar, eller ni som vill bli det, glöm inte bort medlemsavgiften på 200:-/år som sätts in på plusgiro 835368-2. Glöm inte att skriva mailadress och/eller tel nr.

Tack på förhand och god fortsättning,

Med vänlig hälsning SÅS styrelse.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s