SÅS T23 på rull

För några veckor sedan så medverkade SÅS diesellok T23 113 i en filminspelning och fick där agera som rekvisita. Filmningen gjordes under Liljeholmsbron vid den gamla godsstationen. Under tre dagar så drog loket en hel rad täckta lite modernare godsvagnar som lånats in till filmen. Eftersom det handlade om vinterscener så fick loket lite extra, men konstgjord, snö i fronten. T23 113 skötte sig exemplariskt och fick mellan inspelningarna stå kvar i Liljeholmen med en värmande presenning över motorn under natten. Det är ett tag sedan SÅS senast var med i en filminspelning och under åren så har det blivit nästan en varje år, i någon form. Vi har lovat att ännu inte avslöja vilken film det handlar om den här gången, då den fortfarande filmas och är under arbete, men vi återkommer till det när den väl har premiär.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s