Nytt år nya tag

Vi har nu klivit in i ett nytt verksamhetsår och vi har väl intentionen att försöka få någon form av trafik under det kommande året. Som det ser ut just idag så är vi ju lite bakbundna av de gällande restriktionerna och fler är tydligen att vänta. Om vi inte skulle ha det läge vi idag har så hade det nog blivit en ångtågsresa till Södertälje till påsk, kanske en ny omgång av Ångpendeln som blev så populär, vi skulle nog åka ner till Katrineholm under sommaren och köra ångtåg där en helg med vårat nyrenoverade lok E10 1747. Mot hösten eller till Lucia så skulle vi säkert köra någon resa till Södertälje och åter. Det är ingen brist på varken viljan att köra eller på resenärer och vårat tåg står i princip startberett, men så var det då det här med covid och vad den ställer till det överallt i hela världen. Vi har en plan så fort restriktionerna lindras, men just nu så ser vi faktiskt inget ljus i tunneln, ännu 😉

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt år nya tag

  1. cristofer joel skriver:

    Jag hoppas på att ni kan köra i år i fålfört och göra så att ångloket åker i sin max hästihet man vill känna på kalt luft av hästiheten jag hoppas på det bästa för era värksamheter och alla medlemar som jobbar på

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s