Nytt år nya tag!

Så har vi då klivit in i 2015 och har ett nytt år av verksamhet framför oss. Redan nu så finns det en del på planeringsstadiet, vilket ni kan läsa om på Resor & Evenemang där vi regelbundet uppdaterar om vad som är på gång i SÅS.

Det är nu även dags att betala medlemsavgiften för 2015 och vi hoppas att ni även detta år vill vara med och stödja vår verksamhet. Medlemsavgiften är endast 150 kr för fullbetalande medlem och 10 kr/år för familjemedlem på samma adress som fullbetalande medlem. Inbetalas enklast på postgiro 83 53 68-2 Glöm inte att ange både namn och adress samt eventuell e-postadress för våra medlemsutskick!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt år nya tag!

 1. cristofer Joel skriver:

  här ni någon gång tänk på att köra igen med ånlok från T-Centralen till söderteljä hamn med oppnä resor på natten?

  Gilla

  • SÅS skriver:

   Hejsan, när vi kör till Södertälje Hamn så kör vi alltid från Liljeholmen eftersom det är svårt att passa in vårat tåg bland alla andra på Stockholms Central. Det är krångligt även rent byråkratiskt att få till trafik därifrån. Från Liljeholmen är vi ensamma och resenärerna kan parkera sina bilar där lättare än inne på Stockholm C, sen har vi vår uppställning precis i närheten. Om vi kör från Stockholm C så är det på längre resor och några såna har vi för närvarande inte inplanerade.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s