Snart dax för årsmöte igen!

Det är ett nytt år och dax för ett årsmöte i SÅS, vilket ska utannonseras i god tid. Årsmötet ska ju enligt våra stadgar hållas senast den sista mars och det har ju då blivit lite av tradition att hålla årsmötet den sista onsdagen i mars. På så sätt så kommer årsmötet att hållas Onsdagen den 25 mars klockan 19.00 i Västberga. Kallelse kommer även att utgå postledes till våra medlemmar och ska vara poststämplat senast 21 dagar före stämman. Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 14 dagar före mötet. Glöm inte att du måste betala din medlemsavgift för att få delta. Det här året är ett udda år och då ska posterna som Ordförande, Sekreterare och en övrig ledamot väljas. Poster som idag besitts av Henrik Linnarsson, Carl-Erik Olsson och Jan-Erik Nilsson. Valberedningen består av Lasse Nelson (070-4382442) och Johan Berg (08-873370) som tacksamt tar emot förslag på funktionärer. Till dig som är intresserad av att ingå i SÅS styrelse så säger vi; Tveka inte, hör av dig! Även en väl fungerande styrelse kan behöva lite friskt blod med nya idéer. På mötet så bjuder vi naturligtvis på kaffe med tilltugg och efter mötet så tänkte vi försöka oss på någon ny-gammalt; Diabildsvisning från de gångna 40 verksamhetsåren i SÅS. Mötet hålls i vår nya mötesvagn F5 25831, som står på spår 1 på vårt område i Västberga. Adressen är Vretensborgsvägen 13, till höger om huset och rakt över gården. Kommer du med bil så parkerar du ute på gatan. Kommer du kommunalt så väljer du buss 165 från Liljeholmen eller Farsta och kliver av vid station Karusellplan och följer Vretensborgsvägen ett par hundra meter. Hjärtligt välkomna!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s