Ingen Katrineholmsresa i år

SONY DSC

Det bär väldigt emot att tyvärr få meddela att vi inte kommer att köra någon resa i Katrineholm i år och som planen var. För att vi ska kunna köra så måste pusselbitarna passa perfekt och nu har vi drabbats av att många av pusselbitarna inte kommer att falla på plats den här gången. Genom en hel rad olika omständigheter  vi inte kunnat råda över, så måste vi helt enkelt ställa in planerna. Naturligtvis så kommer vi att komma ner till Katrineholm och köra flera gånger, men dock inte i år. Det är alltid upprivande att behöva ställa in en planerad och efterlängtad körning, inte minst för alla medlemmar som sliter med att hålla våra fordon igång och som väntar på sin lön för mödan. Vi får dock glädja oss åt att vi kommer att köra i Katrineholm framöver, och den som väntar på något gott…… För er som är riktigt sugna och inte kan vänta till nästa resa i Katrineholm, är däremot välkomna till den Luciaresa som vi kommer att köra mellan Liljeholmen och Södertälje den 12-13 december, då vi hoppas att pusslet ska vara perfekt. Mer om detta på vår resesida.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s