Årets trafiksäsong är nu över

Lucia 15 anglok (start).jpg

Så är då årets sista resa avklarad; den nyuppväckta traditionen att köra ett äkta Luciaångtåg. I år så inföll ju Lucia på en söndag och det blev ju en ypperlig chans att ta upp traditionen att köra Luciatåg som vi i flera år gjort uppehåll ifrån. Den 12-13/12 bjöd på ett strålande men kyligt väder, alltså en perfekt avslutning på ånglokssäsongen. Vi körde en tur per dag från Liljeholmen till Södertälje och åter. Tågen var nästan fullsatta och våra medlemmar fick den välförtjänta belöningen efter hundratals timmars arbete med vårat trafiktåg. Vi tackar för den här säsongen och passar på att tillönska alla vår resenärer, stödmedlemmar och den aktiva skaran, en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s