Vi har haft årsmöte!

30 mars så höll vi vårt 42:a årsmöte i SÅS och uppslutningen var den samma som tidigare år med ett 20-tal närvarande. Eftersom SÅS varit utan ordförande i ett år så gjordes ett fyllnadsval i år och valberedningens Johan Berg presenterade en tilltänkt kandidat för ett kommande verksamhetsår, då posten står inför 2-årsval nästa år. Mötet gick på valberedningens linje och valde Carl-Erik Olsson till ordförande. Carl-Erik har ju haft denna titel tidigare i SÅS historia och är väl införstådd med uppdraget. Övriga poster som stod till val var Vice Ordförande, och här fick David Rolleberg förtroendet för ytterligare två år. Vår ”ständige” kassör Lars Zethraeus valdes även han om. Till de två ledamotsplatserna valde mötet ”den ständige” ledamoten Klas ”Klaba” Kindberg, men även nytillskottet Håkan Edeslätt som är en av våra ”högaktiva”. Revisor blev (som vanligt) Ulf Fjeld. Det hade inte inkommit några stadgeändringsförslag, men dock en motion beträffande renoveringen av vår avställda trafikvagn VBHJ BCo 58 (”Nässjövagnen) som står i stallet i Katrineholm. Återställandet av vagnen ska efter godkännande av motionen, nu prioriteras då vi har ett stort behov av fler sittplatser. Medlemsavgiften för 2017 blev oförändrad, bokslut och verksamhetsberättelse godkändes och styrelsen fick ansvarsfrihet för 2015. På mötet så informerades det även om verksamhetsåret 2016 och de planer som finns. Det avnjöts även fika med tilltugg i den nyrenoverade personal- och köksvagnen F5 samt diskuterades med högt till tak, kort sagt ett mycket trevligt årsmöte!

mms_img402436423

SÅS sekreterare inviger det nya köket i F5:an. Foto: Keno Bohman

mms_img-1981615369

En vy över mötet sett från bakre bänk. Foto: Keno Bohman

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s