Köket börjar bli klart i vår F5:a!

Vi har  och kommit en god bit på vägen att få vårat nya kök och personalvagn klar. Vagnen kommer nu att tjäna som SÅS föreningslokal när det står i Västberga, och här kan vi hålla möten, fika under arbetskvällar, servera mat under resor och dessutom laga mat till våra resenärer. Det återstår dock en hel del att göra, men hela strukturen är nu klar och vi har både hunnit med att hålla årsmöte här och ätit våfflor i samband med arbetsdagen den 2/4. Nu ska två nya kylar monteras, belysning byggas färdigt i köket och den stora fläktkåpan över gasolspisarna monteras tillsammans med en ny utsugsfläkt. Här följer några bilder från 160402 som visar hur långt bygget har kommit.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s