Färggrann växling

Vxl T23Det kan upplysningsvis vara värt besväret att visa att vi inte enbart skruvar ånglok på tisdagskvällarna i Västberga. Tisdag den 26 april 2016 så genomfördes lite växling på bangården i Västberga med vårt diesellok T23 113, i samband med en provkörning av loket. Det här är inga nya trakter för T23 113 då loket faktiskt växlat på den här bangården under 1960-70 talet och det var en trevlig syn att åter se henne här, även om vagnarna blivit lite färggrannare sedan dess. Vid spakarna den här kvällen var Anders Nyman och som växlare Klasse Kindberg.                                                                            Foto: Keno Boman

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s