Trafikhelgen inställd!

Vi har precis (160527 15:10) fått veta av Trafikverket att vi inte kan genomföra helgens resor. På grund av en ”miss” hos Trafikverkets planerare så har man gett oss klart att köra, trots att banan är avstängd för banarbete den här helgen, något som vi inte blivit informerade om tidigare. Vi har fullt och fast litat på att allt varit ok då vi ansökt om ”tågläge” i god tid, men tyvärr så har man från Trafikverket missat att informera oss om banarbetet.

Vi har tills idag arbetat oavbrutet i flera dygn för den här resan och vårt lok står i detta nu med fullt tryck i Västberga, klart för att åka. Det är tragiskt att behöva ställa in, men vi lovar att försöka köra så fort vi kan och då med både hängslen och livrem i frågan om banarbeten och annat som kan stoppa oss.

Tack för visat intresse och välkomna framöver!
/ SÅS Styrelse

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s