Kommande trafikhelg

Då vi på grund av en miss hos Trafikverket tvingades ställa in majresan så har vi nu sett över hur och när vi ska köra nästa gång. Dessvärre så får ni vara tålmodiga fram till september då det inte finns någon möjlighet att köra före dess. Nu har vi klivit in i sommaren och det är svårt att få ihop personal så att vi klarar av att köra tidigare. Sen finns det inplanerat underhållsarbete på våra fordon som måste genomföras i sommar samt visst banarbete som försvårar körning. Hav tålamod och väl mött i september istället och ha en trevlig sommar!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s