SÅS har bytt hemsidesadress, varför?

SÅS tidigare adress anglok.se har på grund av ett rejält datorhaveri och allehanda efterföljande problem, ”fastnat” hos vår tidigare leverantör för hemsidesadressen. Företaget har gjort sig okontaktbara i alla dess former och vi får inte ut de koder vi behöver för att kunna flytta vår adress till någon annan server, förslagsvis den där vår hemsida  finns. Det enda vi hade hos den gamla leverantören var adressen och en länkning till den WordPressida som vi använder oss av och som hade en lång och krånglig adress. Vi har slitit oss i håret för att hitta en lösning och i väntan på att vi får ”tillbaka” vår gamla adress så har vi tillsvidare köpt adressen anglok.com. Även om vi får tillbaka vår gamla adress så kommer de båda att fungera som vanligt, hoppas vi i alla fall. Så sprid gärna den rätta adressen så att vi även fortsättningsvis får besök av alla trevliga följare. /Webbmastern för SÅS

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s