Snart nytt år och vad händer då?

Trots bristen på resor och evenemang, så har vi fortfarande gott om besökare och följare både på hemsidan och vår Facebookgrupp, vilket känns betryggande att veta och även att ni tror på vår vision att få igång våra bejublade ångtågsresor igen. Det pågår ett febrilt arbete att få klart det efterlängtade trafiktillståndet, men det är som det är med allt byråkratiskt arbete; det tar tid. Nu har vi bara förhandsbesked att utgå ifrån och vi vill inte gå händelserna i förväg, men det ser ljust ut och vi planerar för någon form av resor under 2020. Det har gått allt för lång tid sedan vi sist körde, men trots långt stillestånd så sjuder det under ytan och vi står i startgroparna. Det vi tittar på är ju främst att återuppta de omtyckta utfärdsresorna mellan Liljeholmen och Södertälje, men vi vill samtidigt omgående komma igång och köra i Katrineholm med omnejd igen, eller kanske en heldagsresa mellan Stockholm och Katrineholm? Allt är möjligt och vi har kvar resurserna, fordonen och personalen i form av våra flitiga aktiva medlemmar, men vi har även ett otroligt driv att fortsätta det vi påbörjade redan 1974; att få våra resenärer att uppleva en ångtågsresa förr i tiden, precis som det var då.

Innan vi har allt byråkratiskt klart så har vi några punkter vi behöver hjälp med

  • Vi behöver alla våra stödjande medlemmar och eftersom det snart är ett nytt år så behöver vi även fylla på i kassan, det är alltså dax att betala medlemsavgiften för 2020. Den är fortfarande endast 200 kr för fullbetalande medlem och 10 kr/år för familjemedlem på samma adress som fullbetalande medlem. Medlemsavgiften inbetalas enklast på postgiro 83 53 68-2 Glöm inte att ange både namn och adress samt eventuell e-postadress för våra medlemsutskick!
  • Det är snart dax för årsmöte i SÅS, vilken brukar infalla omkring slutet av mars, vi återkommer med det exakta datumet. Valberedningen, som även i år består av Johan Berg och Lasse Nelson har även den här gången fullt upp att hitta medlemmar till posterna i styrelsen. Vi söker lite nya ansikten som kan ta över några stafettpinnar och som har lite tid över att bistå verksamhetens med den byråkratiska sida. Kanske har du någon erfarenhet vi kan använda oss av, eller kanske en massa tid som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Årsmötet 2020 ska den här gången, som då är ett jämnt år, hitta kandidater till posterna: Vice Ordförande, Kassör och två Ledamöter. Sen väljer vi ju även Revisor, Revisorssuppleant och medlemmar till speciella förtroendeuppdrag. Känner du dig manad så fyller du i formuläret på sidan ”Om SÅS” så kontaktar vi dig och berättar merDet är snart dax för både jul och nyår och vi passar då på att önska alla våra medlemmar, resenärer och följare

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s