Inställd loktransport

På grund av coronaläget, semestrar och fordonsunderhåll, så har det tyvärr inte gått att få fram något transportlok till vår transport av N 1173 till Katrineholm den kommande helgen 18-19 juli. På grund av en omfattande lokskada på vårat eget transportlok T21 98, så har vi för närvarande inte själva ett diesellok som vi kan använda för transporten. Vi har därför under lång tid försökt att få hyra tjänsten från någon järnvägsaktör, men inte lyckats av olika anledningar, mycket på grund av ett läge där alla parametrar tyvärr inte faller på plats enligt vårat önskemål. Då vi saknar kontaktledning både i Västberga och vid Katrineholms lokstall, så är tyvärr det enda alternativet ett diesellok. Det här är även mycket olyckligt då vi redan har lagt ner mycket tid på att förbereda N 1173 för transporten ner och de fordon som i returen ska upp till Stockholm, men här har tyvärr verkligheten fått råda trots ett intensivt planeringsarbete, vi arbetar med att lösa frågan.

/Styrelsen

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s