SÅS har haft årsmöte!

Så har då SÅS haft sitt årsmöte för att se hur 2021 fungerat och om hur 2022 kommer att se ut. Den här gången så blev årsmötet mer normalt är de senaste som brottats med pandemin och dessutom kunde det hållas enligt stadgarna, senast den sista mars.

Deltagarna fick ta del av både bokslutet och årsberättelsen innan styrelsen fick ansvarsfrihet. Det skulle göras val även den här gången och valberedningen hade inga nya att lägga till i styrelsen, så allt blev frågan om omval istället efter att de berörda tillfrågats. De poster som det skulle väljas till var Vice Ordförande, där David Rolleberg får sitta ännu en period, men även Lasse Zethraeus fick sitta kvar som Kassör, Ulf Larsson som ledamot och SÅS ansvarige i Katrineholms lokstall samt Carl-Erik Olsson som får sitta kvar två år till och även fortsättningsvis vara medlemsregistrator. Till revisor omvaldes även Ulf Fjeld. Ett stadgeändringsförslag diskuterades och beslutades även, där det handlar om att tillsätta ytterligare en ledamotsplats för att fylla ut styrelsen. Beslutet klubbades igenom men behöver ännu ett möte för att träda i kraft. Sen informerades det om hur 2022 är tänkt att se ut med resor och olika projekt, innan mötet fikade och höll en diskussion om verksamheten fram till mötet avslutades, alltså ännu ett trevligt årsmöte.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s