Helgens aktiviteter hos SÅS

Lördagen den 13 maj så bjöd vi in till Öppet Hus, även kallat Tågsläpp, till vårat området i Västberga. I samband med den här dagen så fanns även S1 1921 påeldad inför resan till Södertälje den 14 maj, vilket uppskattades av besökarna. Lördagen bjöd på många besökare som fick se sig om och klättra på våra lok och vagnar. Uppslutningen var mycket god i ett strålande försommarväder. På söndagen så kördes det ångtåg från Västberga via Älvsjö och till Södertälje Hamn och åter. På grund av att vi fick tidtabellen först på onsdagen så blev annonseringen lite kortsiktig, men vi hade ändå bra med resenärer på den första turen. Men tyvärr så blev det bara en tur av de två planerade och det på grund av att banan mellan Rönninge och Södertälje, stängdes av för släckning av en närliggande skogsbrand, men vi fick i alla fall köra en vända med nöjda resenärer.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Helgens aktiviteter hos SÅS

  1. Berith Linderholm skriver:

    Fick inget meddelande om detta, har väntat så at vi skulle få uppleva detta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s