2023 och nya utmaningar

Vi har just nu inga färdiga evenemang för 2023 och kan därför inte presentera någon form av trafik ännu. Det är en massa nya regelverk och rutiner som måste på plats innan vi kan köra igen men även problemet med rejält ökade bränslekostnader måste ses över. Vi vill ju inget hellre än att köra våra omtyckta resor, dels för att ni som publik efterfrågar det men även för de som aktivt arbetar med att hålla föreningens fordon rullande, får visa upp fordonen efter allt slit. Så ha tålamod för så fort vi har fått ordning på allt så kommer förhoppningsvis våra trafiktåg att rulla igen.

S1 1921 med resandetåg på väg in i Nybodatunneln från den södra sidan

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s