Vi ser en ljusning!

Nu börjar det hända saker! Eftersom vårat mest frekvent använda ånglok är S1 1921 från 1952, så är det nu dax att rulla igång henne. Eftersom loket stått still sedan 2019 så är tanken att i augusti, göra lite kortare provturer ”på hemmaplan”. Tanken är att köra korta resor mellan Liljeholmen och Västberga den 28-29 augusti, en kort resa med resenärer som vill prova på att åka ångtåg, samtidigt som vi ”motionerar” lok och vagnar inför kommande större resor i höst/vinter. Mer info om den här resehelgen och andra, kommer både här och på vår Facebooksida inom kort.

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s